Ontdek het gelukscentrum in je hersenen 
Pete A. Sanders jr. | Ontdek het gelukscentrum in je hersenen € 21,50
9789460150036 | Paperback |  

5x groen = levering 1-3 dgn; 4x groen = levering 1-5 dgn (zie klanteninfo)

Gebruik de Joy Touch voor meer vreugde, vertrouwen en evenwicht in elke situatie

Er is één gebied in je leven dat je elk moment kunt sturen en dat is je stemming.
Met eenvoudige technieken kun je jezelf altijd in een goed humeur brengen en meer succes en geluk bereiken. De Joy Touch is een geluks-aanrakings-techniek om je gevoel van welzijn bewust te sturen. Deze methode is snel te leren, en eenmaal eigengemaakt kun je haar zonder problemen in elke situatie toepassen. In enkele momenten kun je je aanzienlijk beter voelen – zonder enig hulpmiddel als alcohol, nicotine, drugs of snoep.

In heldere taal, aangevuld met duidelijke tekeningen, wordt uiteengezet hoe je de ‘emotionele’ hersenen tot een gelukscentrum kunt maken. De ‘emotionele’ hersenen zijn het gebied van de hersenen dat ons welbevinden vaak onnodig verslechtert en emoties opwekt zoals zorgen, pijn, boosheid en angst, maar met de Joy Touch kun je daar zelf verandering in brengen.

Het werk van Pete A. Sanders jr. wordt onderbouwd door proefonderzoeken van de University of Northern Arizona. Hij is cum laude afgestudeerd aan het Massachusetts Institute of Technology met als hoofdvakken biomedische chemie en neurowetenschap. Hij heeft hier jonge wetenschappers in het uitbreiden van het menselijk bewustzijnspotentieel onderwezen.

320 pagina's