Klanteninfo

Spirituele Boeken Enzo verzorgt uw bestelling met aandacht, liefde en grote zorgvuldigheid.
Vragen over boeken - ook als deze niet op de site staan - kunt u stellen via het contactformulier.

Verzendkosten:

Voor verzending van boeken binnen Nederland rekent SpiritueleBoekenEnzo.nl standaard € 2,00 per bestelling ongeacht het aantal regulier verkrijgbare boeken dat wordt besteld. Een uitzondering hierop bestaat voor sommige boeken die uitsluitend als pakketpost kunnen worden verzonden en voor de verzending van 'Laatste exemplaren'; hiervoor geldt het tarief dat de kosten voor verzending met Track&Trace-code via PostNL voor verzending van een brievenbuspakje dekt.
Voor verzending van Dominus Cervix producten binnen Nederland geldt een verzendtarief incl. verzekering passend bij het gewicht van het pakket volgens de tarieven van Post.nl.

 

Betaling:

Via iDEAL: Bij deze betaalmethode kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
Overboeking: Wanneer u er voor kiest het bedrag zelf over te maken, kunt u gebruik maken van onderstaande gegeven. Zodra het bedrag bij ons staat bijgeschreven wordt uw bestelling in behandeling genomen.

Rabobank nummer NL10.RABO.0166.8025.30
t.n.v. M.C. de Bondt
Oud-Beijerland

BIC code bank: RABONL2U
Iban nummer: NL10.RABO.0166.8025.30

Afhalen van uw bestelling is alleen mogelijk na afspraak via info@spiritueleboekenenzo.nl of via tel.nr. 06-23536593 (geen voicemail).
Boeken kunnen tegen contante betaling worden afgehaald. Dominus Cervix producten alleen via iDeal of overschrijving.

Opdrachtbevestiging:
Van uw gedane bestelling ontvangt u via de websitemail een bevestiging. Ook heeft u op dat moment toegang tot uw factuur, waarop de bestelde producten inclusief BTW en verzendkosten vermeld staan.
 

Vragen:
Uw vragen kunt u stellen via het berichtenblokje via de button "Contact" of bellen 06-23536593.
 

Levertijdindicatie:
5 groene blokjes = levertijd 1-3 werkdagen
4 groene blokjes = levertijd 1-5 werkdagen
3 groene blokjes = levertijd 3-7 werkdagen
2 groene blokjes = levertijd 5-8 werkdagen
1 groene blokjes = levertijd 7-10 werkdagen
0 groene blokjes = levertijd op aanvraag
 

Levering:
Levering van bestelde producten vindt plaats onder voorbehoud van het aanwezig zijn van de juiste producten. Mochten bepaalde producten niet (meer) leverbaar zijn dan ontvangt u hierover zo snel mogelijk bericht van SpiritueleBoekenEnzo.nl
SpiritueleBoekenEnzo.nl streeft naar een leveringstermijn van 1-10 werkdagen. Indien deze termijn niet haalbaar is krijgt u hierover per e-mail bericht. In die e-mail treft u informatie aan over de reden en de vermoedelijke lengte van de vertraging. Als u langer dan 10 werkdagen moet wachten op het bestelde artikel heeft u de mogelijkheid de overeenkomst kosteloos te verbreken. Gedane betalingen worden, na accoordbevestiging door SpiritueleBoekenEnzo.nl van de ontbonden overeenkomst, zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen teruggestort op het rekeningnummer van betaling.
De levering van de bestelde producten vindt plaats op het door de afnemer opgegeven (bezorg)adres. 

 

Retourrecht:
U kunt gebruik maken van het retourrecht binnen 14 werkdagen na ontvangst, mits voldoende gefrankeerd en in originele of vergelijkbare verpakking. Retourzendingen dienen eerst te worden aangemeld. Zie hiervoor de betreffende tekst in de Algemene voorwaarden onder nummer 4. Annuleren/Retourneren.
Wanneer de teruggezonden goederen in originele verpakking en nieuwstaat verkeren, zal de gedane vooruitbetaling inclusief de verzendkosten binnen 14 dagen worden gecrediteerd. De verzendkosten van retourzenden zijn voor rekening van afnemer, tenzij een onjuiste bestelling is geleverd.
Ongefrankeerde retourzendingen worden altijd geweigerd.