Informatie over Dominus Cervix

Ontdek wat de energie van Dominus Cervix in uw leven kan betekenen
Vul uw levensenergie aan op natuurlijke wijzeGoed eten, genoeg bewegen, de juiste vitamines, op tijd ontspannen: we doen er van alles aan om ons lekkerder en vitaler te voelen in ons doorgaans drukke bestaan.
Maar soms is dat niet genoeg en zijn er andere factoren die invloed hebben op onze vitaliteit. Denk aan verontreinigde lucht, negatieve aardstralen, gemanipuleerd voedsel, negatieve denkpatronen, etc. Kristallen staan al eeuwenlang bekend om hun reinigende krachten en kunnen voor velerlei doeleinden worden ingezet. Bijvoorbeeld voor het in balans brengen van uw energiehuishouding of het ‘spiritueel’ reinigen van uw huis. Kristallen zijn voor u wellicht niet direct een voor de hand liggende oplossing, maar de werking ervan is verrassend effectief. U gaat zich weer fitter en vitaler voelen en dat op een natuurlijke manier.
 

De Dominus Cervix producten vindt u ook via www.Re-Bound.nl

 

Gebruik Dominus Cervix

De kristal glazen bollen van Dominus Cervix zijn geënergetiseerd, ofwel geladen met een bijzonder krachtige, zuivere energie. Deze zuivere energie heft negatieve energie op en vult schone levensenergie aan met als resultaat evenwicht en harmonie voor u en uw leefomgeving.

 

Lichaam en geest

Bent u vermoeid, voelt u zich niet fit, heeft u concentratiestoornissen, of zit u gewoon even niet lekker in uw vel? Een mogelijke oorzaak kan een verstoring van uw energiehuishouding zijn. De crystal orbs van Dominus Cervix kunnen uitkomst bieden. Zij heffen immers negatieve energie op en zorgen ervoor dat schone energie weer vrij door uw lichaam kan stromen.
Houdt de bol in uw handen of draag de bol als ketting op uw lichaam.

De Dominus Cervix kristal glazen bollen & hangers kunnen door aanraking zorgen voor een geleidelijke, doch krachtige verandering in en om het lichaam. De Dominus Cervix energie zorgt ervoor dat de energiebanen in uw lichaam maximaal aan de lichtcellen worden gekoppeld. Zo ontstaat een optimale doorstroming van het gehele energielichaam. Bij aanraking van een Dominus Cervix product wordt binnen enkele seconden een groot, krachtig, zuiverend lichtveld gecreëerd, waarin alles oplost en transformeert wat negatief resoneert.
 

Voorbeelden van verbetering

  • Vermindering van pijnklachten
  • Betere vochtbalans en stoelgang
  • Meer kleur in het gezicht door een betere doorstroom van energie
  • Zachtere huid door hoger trillingsniveau
  • Gevoel van rust en harmonie
  • Helder en scherper denken

 

Locatie

Vermoedt u dat uw klachten gerelateerd zijn aan een specifieke locatie? Kan het zijn dat uw huis, kantoor, klaslokaal of winkel hinder ondervindt van geopatische belasting? Er bestaan drie vormen van geopatische belasting: negatieve aardstralen, wateraders en aardbreuklijnen. Deze geopatische belasting kan symptomen als slapeloosheid, onrust en prikkelbaarheid veroorzaken. Ook dan kan Dominus Cervix verlichting bieden.

 

Voorbeelden van verbetering

  • Rust en prettige sfeer
  • Verbeterde nachtrust
  • Gevoel van een schone locatie
Plaats de bol simpelweg op de  grond van de betreffende probleemlocatie en laat de natuur haar werk doen.


Let op: Plaats de heldere bollen niet in het zonlicht  (Brandgevaar)