De terugkeer van de Avalon ELA-energie - vragen over het aardse leven met een helder kosmisch antwoord 
Marion Berndsen | De terugkeer van de Avalon ELA-energie - vragen over het aardse leven met een helder kosmisch antwoord € 17,90
9789460150982 | Paperback |  

5x groen = levering 1-3 dgn; 4x groen = levering 1-5 dgn (zie klanteninfo)

Niet voorradig

Vragen over het aardse leven met een helder kosmisch antwoord

Sinds zeer lange tijd is de Avalon ELA-energie weer op aarde aanwezig om ons te ondersteunen en de antwoorden te geven waar we om vragen. Vanuit de energie van Egypte, Lemuria en Atlantis (ELA) schept De Raad van Avalon helderheid in vele onderwerpen, waaronder leven op aarde, geboorte en geboren worden met een handicap, ouder worden en dementie, tweelingzielen, de cyclus van de aarde, een parallel universum, het geheim van de Sfinx, het geheim van Atlantis, het leven op andere planeten, en het vergaan van de aarde. De antwoorden zijn opvallend warm en liefdevol.

Deze magische Avalon ELA-energie voerde ooit de boventoon in Egypte, Lemuria en Atlantis (ELA) en later in Glastonbury, maar is misbruikt, waarop de bron (God) de energie terugtrok. Nu wordt deze energie ons opnieuw geschonken door de kosmos om een deel van ons karma weg te halen, zodat wij een snellere ontwikkeling doormaken en ziektes kunnen helen, tenzij de ziel anders wenst.

144 pagina's