De MaanKaraktergids - ontdek je astrologische maanteken en de kracht van je geboortedag 
Marguerite de Graaf | De MaanKaraktergids - ontdek je astrologische maanteken en de kracht van je geboortedag € 22,50
9789045313863 | Paperback |  

5x groen = levering 1-3 dgn; 4x groen = levering 1-5 dgn (zie klanteninfo)


Talloze factoren vormen het menselijk karakter. De genen die via ouders en voorouders worden doorgegeven spelen een hoofdrol en vervolgens hebben ook de omgeving en omstandigheden waarin iemand opgroeit veel invloed. De tijdsgeest, het milieu, de cultuur, de levensstijl, de voeding, de kansen, het lot en wat al niet meer bepaalt hoe de persoonlijkheid zich verder ontwikkelt.
Daarbij speelt er ook een mysterieuze factor mee die we de 'kosmische genen' kunnen noemen. De invloed van de hemellichamen op onze planeet – zoals de zon en de maan – stuurt kennelijk ook de ontwikkeling van iemands karakter.

De MaanKarakter gids werpt nieuw licht op de basis van een karakter, op de innerlijke kracht en valkuilen die in ieder van ons schuilen. Het uitgangspunt is de stand van de zon en de maan op iemands geboortedag. De 144 verschillende MaanKarakters beschrijven hoe mensen, vaak wisselend, bewust of gevoelsmatig reageren en het leven beleven. Achterin het boek vind je tabellen die je leiden naar het nummer van je eigen MaanKarakter of dat van iemand anders. Alles wat je nodig hebt is een geboortedatum en geboortejaar.

398 pagina's